Menu

SÅDAN - SB er tilbage i Herre Serie 1

image
15. juni 2017 kl. 22:44
Efter en intens og meget tæt oprykningsfinale, endte resultatet 2-2 mod Væggerløse, hvilket var nok til at sikre 1. pladsen og dermed oprykningen til Herre Serie 1.

Kampen bar tydelig præg af et meget nervøst mandskab. En nervøsitet som helt sikkert kan skyldes de store forventninger om at sikre oprykningen til Herre Serie 1, og ikke mindst lige så meget på grund af de utrolig mange tilskuere fra hele byen og omegn, som var mødt op for at støtte hele holdet. En kæmpe tak til alle tilskuere, for den super gode opbakning.

Væggerløse skulle bruge en sejr på +5 mål for at sikre sig førstepladsen, og lagde et hårdt pres fra start til slut. Allerede efter kun 9 minutters spil, kommer det første mål fra Væggerløse til stillingen 0-1. Først i 2. halvlegs 75. minut kommer så den første scoring, fra Benny Pop, til stillingen 1-1, og kort efter i 78. minut, kommer så målet fra Tobias Petersen til 2-1. Nu ser det hele meget bedre ud og det begynder at ligne en sejr, men så i 86. minut får Væggerløse udlignet til slutresultatet 2-2.

Selvom det ikke blev til den sejr, som vi alle havde håbet og heppet på, så var uafgjort nok til at SB indtog 1. pladsen i Herre Serie 2, og oprykningen til Herre Serie 1 er nu en realitet.

Umiddelbart efter kampen, blev pokalen overrakt af Mogens Mika fra DBU Lolland-Falster, hvorefter SB's seniorformand Martin Warming, takkede holdets træner Jesper Hagbarth og holdleder Benny Larsen for den store indsats de har gjort for holdet igennem de sidste år.

Til sidst skal der lyde et kæmpe stort tillykke til hele holdet, og særligt til Jesper og Benny, med de super flotte resultater og oprykningen til Herre Serie 1.

Vi glæder os til at følge hele holdet, og den nye stab, i deres fortsatte rejse opad i rækkerne.