OK - Støt når du tanker

Støt Stubbekøbing Boldklub og Østfalster Håndboldklub, hver gang du tanker

Vi har SB/ØFH en sponsoraftale med OK, så du kan støtte foreningen, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 5 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet eller via OK's app – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 200 kr.

Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Du kan bestille og få et OK Benzinkort her

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores du gerne vil støtte Østfalster Håndboldklub og dit kortnummer, så støtter du foreningen fra næste tankning.

Har du ikke allerede er OK Benzinkort?

Med OK’s app kan du nemt støtte os alligevel. Bare hent OK's app, kog ind i appen og vælg at støtte Østfalsters Håndboldklub, så støtter du automatisk med mindst 5 øre/liter, hver gang du tanker — uanset om du betaler med MobilePay, dit OK Benzinkort eller Dankort i appen.

Støt foreningen ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 5 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris her, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil

Du kan støtte med ekstra 5 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub her

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@sb-boldklub.dk