Menu

I SB forbereder vi os på udskiftning

image
05. maj 2020 kl. 14:36
Spiller nr. 19 (Covid-19) har fået alt for lang spilletid og derfor er det på tide med en udskiftning!

Kære alle medlemmer!

Vi nærmer os forhåbentlig snart en mulig genåbning af fodbolden, til trods for at den formentlig bliver langsom og i starten meget begrænset.

DBU har i samarbejde med DIF og sundhedsmyndighederne udarbejdet et sæt retningslinjer, med hvilke de ser en reel mulighed for, at vi i fase 2 af genåbningen kan få lov at starte op med fodboldtræning igen. Intet er dog sikkert endnu og indtil videre er der derfor stadig helt lukket for træning.

Læs mere om retningslinjerne m.v. på nedenstående links.

På baggrund af disse retningslinjer, er vi i SB's bestyrelse og senior/ungdomsudvalgene i fuld gang med at planlægge for den praktiske gennemførsel af genåbningen, ud fra de beskrevne regler og retningslinjer, som der er lagt op til at genåbningen skal læne sig op ad, så vi er klar når der forhåbentlig start gives grønt lys til en genåbning.

I øjeblikket er der dog kun tale om træning og dermed vedrører disse regler og retningslinjer IKKE kampe som der på stående fod ikke er nogen meldinger om hvornår og hvordan vil kunne lade sig gøre.

Vi vil melde mere ud snart vi ved om genåbningen bliver en realitet og vi lige har fået finpudset det sidste af vores planer i forhold til udmeldingen fra myndighederne, som forventes at komme på et pressemøde sidst på ugen.

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen

Luk