Menu

eFodbold

I SB bliver der mulighed for, at spille eFodbold indenfor alle aldersgrupper

HOLDENE TRÆNER HVER ONSDAG FRA KL. 18:00 - 19:30

Vi spiller ikke for at blive danmarksmestre i eFodbold, men for at hygge os og have det sjovt sammen. Vi har tilmeldt os - og deltager i - DBU's eFodbold turnering med et hold i U13-U16 M/K hvor der spilles 4-7 stævner pr. halvsæson, heraf min. 1 stævne på hjemmebane.

Til hvert stævne kan deltage maks 6 spillere som udtages fra gang til gang så det sikres at alle får lige mulighed for at komme ud og spille turnering.

eFodbold holdene træner sammen, og der vil være tilknyttet en fast træner til holdene.


Tilmelding og indmeldelse


Har ovenstående fanget jeres interesse, er I meget velkomne til at indmelde jer - og dermed samtidig tilmelde jer - til vores eFodbold hold, via klubbens online indmeldelse eller via menupunktet her på siden. Husk at det er spilleren som skal indmeldes og ikke dig som forælder.

I første omgang har vi plads til maks 10 medlemmer pr. hold, og så snart holdene er fyldt, bliver der automatisk lukket for yderligere tilmelding. Ønsker man at blive skrevet på venteliste, kan man kontakte holdenes træner/holdleder.

Har du spørgsmål eller andet til eFodbold, så kontakt holdleder Johnny Brincker på tlf. 2711 9338 eller kasserer@sb-boldklub.dk

Med sportslig hilsen

Stubbekøbing Boldklub