Menu

U11 drengene til Pinsecup

image
09. juni 2014 kl. 18:15
I Pinsen deltog U11 drengene i det årlige Pinsecup og endte med en super flot 5. plads ud af de 12 hold i rækken.

Lørdag bød på de første 2 kampe, af i alt 6 kampe som skulle spilles. Første mødte vi Tarup / Pårup 1 hvor vi hev den første sejr hjem, med stillingen 7-1. Så var der lige en 5 timers pause, inden vi mødte B.93 og her hev sejren på 3-1 i hus. Dermed kunne hele holdet tage hjem, efter god, varm og lang dag, som nr. 2 i puljen kun overgået af FC Jonstrup som havde fået lidt flere mål i hus end os.

Søndag skulle der så spilles de næste 3 kampe, og her blev resultaterne så lidt anderledes. Først mødte vi FC Jonstrup hvor vi desværre måtte se os slået med blot en enkelt pind og stillingen 3-4. Så var der igen nogen timers pause inden det var Helsinge der stod for tur. En super spændende kamp, som endte med stillingen 2-2. Endnu et par timers pause, inden dagens sidste kamp som nu stod mod Hvidovre... En sejr her kunne sende os direkte i semifinalen, men desværre måtte vi nøjes med et enkelt point med resultatet 3-3. Det betød så at holdet lørdag aften kunne tage hjem med lidt skuffelse i bagagen, og se frem til mandagens placeringskamp om 5. & 6. pladsen i rækken.

Søndag formiddag stod den så på den sidste kamp, hvor vi skulle møde BK Fremad Amager i kampen om 5./6. pladsen. En super spændende kamp hvor hele holdet viste hvad de kan, og sikrede sig sejren og dermed 5. pladsen, med en sejr på 3-1. På måltavlen i den sidste kamp, kom Nicklas Brincker, Asger Larsen og Christian Jensen.

Super flot kæmpet hele weekenden drenge. I har god grund til at være stolte af jeres spil.




Luk