Menu

Oprykning til Herre Serie 2 er en realitet

image
14. juni 2018 kl. 15:52
I går aftes spillede vores Herre Serie 3 hold (som først blev tilmeldt sidste sommer) nemlig mod Radsted, og med sejren på 3-1 til SB vinder vi dermed pulje 2 og oprykningen til Herre Serie 2 blev en realitet.

For kun 2 sæsoner siden havde vi kun ét hold i Herre Senior, nemlig vores Herre Serie 3 hold. For et år siden gik det så stærkt, da vi med holdet endelig fik klaret oprykningen til Herre Serie 2, som vi så fløj lige igennem på kun én sæson. Nu ligger vi så i toppen af Herre Serie 1 og det ser umiddelbart ud til, at vi i år kan ende på en samlet 2. plads i rækken.

Men, men, men det slutter slet ikke der...

I går aftes spillede vores Herre Serie 3 hold (som først blev tilmeldt sidste sommer) nemlig mod Radsted, og med sejren på 3-1 til SB vinder vi dermed pulje 2 og oprykningen til Herre Serie 2 blev en realitet.

Som trænerteamet udtaler efterfølgende:


F.... flot boys. Stort stort TILLYKKE.
Vi havde sat os et mål om at spille med i toppen, men vi er nu lidt overrasket over at vi allerede i vores første sæson i serie 3, sikrer os oprykning til serie 2.
Forza SB...

Ser vi på kampen, som vi endte med at vinde 3-1. Så kan der ikke sættes en finger på sejren. Fuld fortjent, men var godt nok spændende i lige lovlig lang tid.
Faktisk kom vi bagud med 0-1 efter et rigtig klude mål og der var lige et kort øjeblik tæt på lidt panik og frustration - ihvertfald på sidelinjen. For vi havde inden Radsted kom foran, haft 3 kæmpe chancer som vi ikke fik scoret på.

Heldigvis fik vi udlignet kort inden pause, så der kom ro på sidelinjen og da vi så 5 min. ind i 2. halvleg kom foran 2-1, så det hele pludselig rigtig godt ud.
Og så alligevel ikke helt, for Radsted formåede et par gange at blive farlige og udligning ville jo ikke sikre oprykningen.
Heldigvis får vi i det 81. min. så endelig lukket kampen med 3-1 og så var den ged barberet..

Assist og målscore:
40 min 1-1 Mastik lang afl til Bardlund som ligger den over målmand i bageste hjørne
50 min 2-1 Warming ligger følt dyb afl til Benny som prikker den forbi målmand 
81 min 3-1 Lang afl fra Jack til Benny, som løber 1/2 bane og score alene med målmand 

Igen igen - stort TILLYKKE med det drenge og SB.
Tegner godt for den nye sæson, med hold 2 i serie 2.

Forza SB
Trænerteamet - f... stolte af jer.


Nu venter så finalen mod vinderen af pulje 1 fra Herre Serie 3, hvor det skal afgøres hvem der endeligt vinder rækken Herre Serie 3.

Til sidst skal der lyde et kæmpe stort tillykke til hele holdet, og særligt til staben omkring holdet, med de super flotte resultater og oprykningen til Herre Serie 2.

Vi glæder os til at følge hele holdet, i den fortsatte rejse opad i rækkerne.

På bestyrelsens vegne
Johnny Brincker

Se lidt billeder fra vores knald dygtige lokale fotograf, som har lagt lidt billeder på Facebook, på linket her

Luk