Menu

Nyt fra Seniorafdelingen

image Fotograf - Jesper Fyhr
05. juli 2018 kl. 15:13
Fra klubbens side vil vi gerne takke spillere, trænere, ledere, sponsorer og de mange frivillige for en rigtig god sæson her i 2017/2018.

Det har været en sæson hvor vi har investeret en del i rammerne omkring herresenior. Af forskellige nye tiltag kan nævnes:

• Træningssæt til alle spillere sponseret af Anlægsgartner H. Rasch & Søn v/Lars Dyrberg
• Massageordning ved hjemmekampe
• Sodavand, brød og frugt til kamp og træning.

Spillerne har taget godt imod de nye tiltag, som har været medvirkende til en positiv fremgang på træningsbanerne, hvor der ofte har været 16-20 spillere til træning. Trænerteamet har gjort en kæmpe indsats i arbejdet med spillerne, og rent sportsligt er sæsonen endt med en flot 3.plads til 1.holdet i Serie 1, samt en lidt overraskende oprykning fra Serie 3 til Serie 2 for 2.holdet.

SB er meget tilfredse med sæsonens resultater og kan med glæde meddele, at det nuværende trænerteam (Martin Kristensen Omø, Thomas Iversen og Brian Svensson) også er at finde på træningsbanerne i den kommende sæson 2018/2019. Der er sommertræning hver tirsdag i uge 26-29 fra kl. 18:30 – 20:00, hvorefter den nye sæson indledes i uge 30.

På damesiden vil vi gerne sige et stort tak til Kim Stage, som heldigvis også har sagt ja tak til at træne holdet i den kommende sæson. Veteran og Master er midt i sæsonen og fortsætter med fornyede kræfter efter sommerpausen.

Seniorudvalget i SB ønsker en rigtig god sommer til alle og byder såvel nuværende som nye spillere velkommen til den kommende sæson.

Med sportslig hilsen 
SB’s Seniorudvalg

 

Luk