Ny 8-mands opvisningbane

image Det kommende baneanlæg
24. august 2015 kl. 10:26
Nu begynder arbejdet med etablering af vores nye 8-mands opvisningsbane

Den gamle grusbane midt på vores baneanlæg, har i mange år været en torn i øjnene, og i bestyrelsen har vi derfor besluttet at det skal der nu gøres noget ved.

Vi har derfor accepteret et tilbud fra vores sponsor Anlægsgartner H. Rasch & Søn om etablering af en helt ny 8-mands græs opvisningbane på det gamle grusareal foran klubhuset.

Arbejdet er allerede så småt gået i gang, og de første lastbiler er nu begyndt at trille ind på pladsen og fordele alt den jord der skal bruges til vores nye 8-mands græsbane.

Hvis alt går vel, og vejrguderne er med os, vil den nye bane være klar til indvielse og brug allerede fra forårssæsonen 2016.

På billedet øverst, kan du se hvordan vores baneanlæg kommer til at se ud, når anlægsarbejdet er færdigt og herunder kan du se en beskrivelse af hvordan de enkelte baner skal bruges.

Bane nr.      Beskrivelse
11.1 11-mands opvisnings bane (Stadion)
11.2 11-mands trænings/kamp bane
8.1 8-mands opvisnings bane
8.2 8-mands trænings/kamp bane
8.3 8-mands trænings/kamp bane
5.1 5-mands trænings/kamp bane
5.2 5-mands trænings/kamp bane
5.3 5-mands trænings/kamp bane
3.1 3-mands trænings/kamp bane
3.2 3-mands trænings/kamp bane
3.3 3-mands trænings/kamp bane

Tag endelig fat i et medlem af bestyrelsen, hvis du skulle have spørgsmål eller andet til vores kommende baneanlæg m.v.

/Bestyrelsen