Menu

Arbejdsdag den 5. marts 2016

image
05. marts 2016 kl. 23:31
Her til morgen mødte 10 super 'morgenfriske' mænd og kvinder op til arbejdsdagen i klubben og efter lidt morgenmad, og en lille skarp at komme i gang på, delte vi 2 hold, et udehold og et indehold.

Udeholdet fik lagt fliser på plads ved cafeteriaet, trukket sand på den nylagte terrasse, stablet de overskydende fliser, lagt pæle ned ved træningsbanen, fjernet skelettet ved kridt-skuret, ordnet/ryddet ved byggeriet og båret borde/bænke sæt ind på den nye terrasse.

Indeholdet gik i krig med maler arbejdet og alle vinduerne i cafeteriet fik en omgang grunding og en omgang maling. Døren til den gamle omklædning, de 4 lodrette stolper og træværket udenom serverings lugen fik også en omgang.

Alt i alt en kanon dag hvor alle trak igennem og vi fik afsluttet en del ude projekter, så Dyrbergs folk kan komme igang , og vi fik givet cafeteriaet et helt nyt look.

En kæmpe stor tak til alle som deltog i arbejdsdagen.

Vi afholder arbejdsdag igen lørdag den 2. april og vi håber at folk har tid og lyst til at give en hånd med. Vi skal blandt andet have beklædt det sidste på terrassen, både indvendigt og udvendigt, og malet spær på overdækningen.

Se alle billederne fra arbejdsdagen på vores facebook side her -> Arbejdsdag den 5. marts 2016

Luk