MiniSport

"Miniton" fra Stubbekøbing Badmintonklub, "Trille & Trolle" fra Østfalsters Håndboldklub og "Poderne" fra Stubbekøbing Boldklub, er gået sammen om et nyt forældre-barn initiativ "Minisport".

MiniSport er en blanding mellem fodbold, gymnastik, badminton, og håndbold, hvor vi øver motorik og boldforståelse, vi giver plads til hinanden og de yngste får en introduktion til foreningslivet.

Mød op med en voksen første gang - Bliv en del af STBK, ØFH og SB's nyeste tiltag.

Første gang: Tirsdag den 6. oktober kl. 16:30-17:30 i Stubbekøbing Hallen.

Aldersgruppe: 2/3-5 år, men husk altid en voksen!

Kontingent for en sæson fra oktober til og med Marts, KUN 250,- kr.

Når du bliver indmeldt i SB, som en del af holdet MiniSport, bliver du samtidig oprettet som "fodboldspiller" i DBU’s systemer. Det gør du, så du kan komme på et hold, og vi har mulighed for elektronisk registrering af din deltagelse på holdets træninger og aktiviteter. Du skal bruge dit login til at tilmelde dig træninger og aktiviteter i KampKlar, som du finder på DBU’s hjemmeside – eller i Fodbold app’en (den med DBU-logo).

Hvis du er forælder, er det en god idé at oprette din egen profil. På den måde kan du styre flere brugere fra din egen profil – og flere personer kan styre spillerens profil – uden at du skal logge ind og ud hele tiden. Se mere om kampklar på linket her - SB er kampklar! Er du?.