Sponsorudvalg

Arbejdsopgaver:

Sponsor kontrakter, indtægtsfremmende aktiviteter, gaver, sponsor materialer, sponsor opfølgning, nye sponsorer, sponsor aktiviteter/arrangementer.

Bliv sponsor

Stor tak til vore sponsorer, uden jeres støtte, var det ikke muligt at drive Stubbekøbing Boldklub.

Og husk! - Støt vore sponsorer - de støtter os!

Har du brug for at få dit produkt eller firma eksponeret, og tror du på at netværks-adgang kan gøre en forskel, og sidst, men ikke mindst, ejer du en smule interesse for fodbold? Så kan et sponsorat i Stubbekøbing Boldklub blive en spændende og anderledes del af din virksomheds markedsføring.

Kunne du tænke dig at blive sponsor for Stubbekøbing Boldklub, så
kontakt endelig et medlem af sponsor udvalget, for en dialog om de forskellige muligheder for sponsorater. Du kan også læse meget mere om det at være sponsor for Stubbekøbing Boldklub, i vores sponsor folder som du kan finde ved at klikke på dette link - Sponsor Folder