Menu

SB tilbage i LF-Serien ⚽

image
26. maj 2020 kl. 21:13
Med aflysningen af forårets turnering, en udvidelse af LF-serien til 14 hold og en 3. plads i efteråret, sikres SB en plads i LF-serien til efteråret

Siden 2017 - hvor vi med 1. holdet rykkede op i Herre Serie 1 - har vi knoklet, og nu er det blevet bekræftet af DBU Lolland-Falster, at SB fra efteråret skal spille med i den højeste lokal-serie på Lolland-Falster (LF-Serien).

En udfordring som trænerstaben ser frem til, selvom vi havde forventet et par år mere i Herre Serie 1 inden vi skulle gå efter oprykningen. Nu er det dog en realitet og vi glæder os til udfordringen i LF-serien og de mange gode kampe vi kommer til at skulle være en del af.

Det er 14 år siden at vi sidst var en del af LF-serien og vi har siden da været helt nede og vende i Serie 3 hvorfra det så støt er gået fremaf indtil nu, hvor vi endelig er tilbage i den højeste lokal-serie på Lolland-Falster ⚽

Et kæmpe stort tillykke til hele holdet både spillere, trænere, ledere og de frivillige som knokler for at sikre de mest optimale rammer for holdet.

Holdet blev fejret under dagens Corona-træning, som du kan se lidt billeder fra herunder 👇

Med sportslig hilsen og et kæmpe til tillykke

Bestyrelsen i SB

🔴⚫ FORZA SB 🔴⚫ 

Luk