Menu

ØFH overtages af Stubbekøbing Boldklub

image
24. januar 2019 kl. 12:02
Jf. §13 i Østfalsters Håndboldklubs vedtægter, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling, med henblik på nedlæggelse af Østfalsters Håndboldklub som selvstændig forening.

Den ekstraordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 22. januar 2019 kl. 19:00 i Stubbekøbing Hallens Cafeteria.

Motivationen for nedlæggelsen var at sikre de fortsatte aktiviteter, samt drift & administration i Østfalsters Håndboldklub og her anbefalede klubbens bestyrelse, at klubben nedlægges som selvstændig forening pr. 30. april 2019 og at foreningens ejendele, samt evt. formue, samtidig overdrages fuldt ud til Stubbekøbing Boldklub som herefter vil varetage den videre drift af ØFH som en selvstændig afdeling/sportsgren under Stubbekøbing Boldklub.

Jf. §13 i vedtægterne, skulle mindst halvdelen af foreningens stemmeberettigede medlemmer give fremmøde til denne ekstraordinære generalforsamling og stemme for nedlæggelsen, med mindst 5/6 dele stemmer for forslaget, for at nedlæggelsen kunne godkendes. Mødte ikke mindst halvdelen af foreningens medlemmer op til denne 1. ekstraordinære generalforsamling, skulle der indkaldes til en ny ekstraordinær generalforsamling den 5. februar 2019, hvor der med mindst 5/6 dele stemmer for forslaget, blandt de fremmødte, ville kunne besluttes at godkende nedlæggelsen. Det blev dog ikke nødvendigt, da fremmødet ved den 1. ekstraordinære generalforsamling var nok til at godkende nedlæggelsen.

På den ekstraordinære generalforsamling blev der stemt om nedlæggelsen og med et bredt flertal blev nedlæggelsen godkendt.

Nu starter så arbejdet med at klargøre ØFH til nedlæggelse og overdragelse af alle aktiver m.v. til Stubbekøbing Boldklub. 

SB's bestyrelse vil på den kommende ordinære generalforsamling den 22. februar 2019, fremlægge forslag til kommende kontingentsatser for sportsgrenen håndbold, og vil herefter melde dette ud via referatet, hjemmesiden m.v.

Frem mod den 30. april 2019, vil SB og ØFH samarbejde om en så gnidningsløs overdragelse som muligt.

Har du spørgsmål eller andet til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen i enten ØFH eller SB.

 

Luk