Er du SB's næste træner, holdleder eller hjælper?

Stubbekøbing Boldklub er altid på udkig efter nye trænere, holdledere og hjælpere til at supplere den nuværende stab af dygtige og engagerede trænere, holdledere og hjælpere.

Herunder kan se de se de enkelte områder, hvad der kræves og hvad vi søger.

Trænere:
Af klubbens kommende trænere forventer vi engagement og lysten til at udvikle spillerne og dig selv under mottoet "Det skal være sjovt, at spille fodbold". I første omgang vil der normalt være tale om en tidsbestemt aftale på 6 eller 12 måneder. For de rette personer, vil dette kunne blive starten til et længere samarbejde, hvor vi også vil fokusere på at udvikle dig som træner gennem kurser m.m.

Krav til erfaring m.m. er afhængig af hold og trænertype.

Holdledere:
Det kræver ingen særlige forudsætninger at være holdleder, udover lysten til at deltage aktivt i børnenes fodboldliv.
Som holdleder får du ansvar for en række praktiske opgaver i forbindelse med det sportslige, og du bliver omdrejningspunktet for spillere, forældre og træner.
Derudover vil du fungere som ambassadør for Stubbekøbing BK, f.eks. når andre hold kommer til klubben for at spille kamp, eller når vi gæster andre klubber med holdet.

Der er altid behov for holdledere, så er det en rolle du kunne se dig selv i, så tag endelig kontakt til os. Så tager vi en snak om de forskellige muligheder, og finder den rette hylde til lige netop dig.

Hjælpere:
At være hjælper i Stubbekøbing BK kræver ingen særlige forudsætninger. Som hjælper bistår man træneren med gennemførsel af de enkelte træningspas, og en masse praktiske gøremål som alle er med til at give holdets medlemmer den bedst mulige oplevelse til træning. Hjælpere, deltager typisk kun i forbindelse med træning.

Der er altid behov for hjælpere, så er det en rolle du kunne se dig selv i, så tag endelig kontakt til os. Så tager vi en snak om de forskellige muligheder, og finder den rette hylde til lige netop dig.

Har en af ovenstående funktioner fanget din interesse, så kontakt en fra bestyrelsen for en snak om mulighederne