eFodbold

I SB bliver der nu mulighed for, at spille eFodbold indenfor 3 forskellige aldersgrupper.

HOLDENE STARTER TRÆNING ONSDAG D. 11. MARTS 2020 fra 17:30 til 19:00

Vi spiller ikke for at blive danmarksmestre i eFodbold, men for at hygge os og have det sjovt sammen. Vi har tilmeldt os - og deltager i - DBU's eFodbold turnering med et hold i U8-U12 M/K, U13-U16 M/K og U17-Senior M/K hvor der spilles 4-7 stævner pr. halvsæson, heraf min. 1 stævne på hjemmebane.

Til hvert stævne kan deltage maks 6 spillere som udtages fra gang til gang så det sikres at alle får lige mulighed for at komme ud og spille turnering.

Alle 3 hold træner hver onsdag (se træningstiderne på siden her) hvor der vil være tilknyttet en fast træner til holdene.

Tilmelding og indmeldelse

Har ovenstående fanget jeres interesse, er I meget velkomne til at indmelde jer - og dermed samtidig tilmelde jer - til vores eFodbold hold, via klubbens online indmeldelse eller via menupunktet her på siden. Husk at det er spilleren som skal indmeldes og ikke dig som forælder.

I første omgang har vi plads til maks 10 medlemmer pr. hold, og så snart holdene er fyldt, bliver der automatisk lukket for yderligere tilmelding. Ønsker man at blive skrevet på venteliste, kan man kontakte holdenes træner/holdleder.

Har du spørgsmål eller andet til eFodbold, så kontakt holdenes træner/holdleder Johnny Brincker på tlf. 2711 9338 eller kasserer@sb-boldklub.dk

Med sportslig hilsen

Stubbekøbing Boldklub